Berita

Hebahan

KURSUS ASAS PENGURUSAN PEJABAT STAF UniSZA TAHUN 2023

Assalammualaikum & Salam Sejahtera...

Sukacita dimaklumkan bahawa Pusat Pengurusan Bakat dan Latihan (CenTTM) dengan kerjasama Pejabat Pendaftar telah bersetuju untuk mengadakan Kursus  Asas Pengurusan Pejabat Kepada Staf UniSZA Tahun 2023. Tujuan kursus ini diadakan adalah untuk meningkatkan kemahiran dan pengetahuan terutamanya perkara asas berkaitan pengurusan pejabat, seperti etika pakaian, penulisan surat rasmi dan memo berkualiti, penulisan minit mesyuarat dan mesyuarat tanpa kertas (paperless meeting), penulisan kertas cadangan, sistem pengurusan dan pengkelasan fail / rekod UniSZA, pengurusan kewangan UniSZA, penulisan laporan dan MOU serta MOA UniSZA.

Maklumat kursus sepertimana ketetapan berikut:

      Tarikh / Hari:  20 - 22 Mac 2023 (Isnin-Rabu)

      Masa:             8.30 Pagi - 4.30 Petang

      Tempat:          Dewan Seminar CenTTM 1, Bangunan CenTTM                                                   UniSZA Kampus Gong Badak

      Pakaian:          Pejabat Pejabat

Sehubungan dengan itu, semua peserta yang terlibat diwajibkan mengikuti kursus tersebut. Sekiranya terdapat peserta yang tidak menghadiri kursus tersebut tanpa alasan yang munasabah dan tidak memaklumkan kepada Pejabat CenTTM mengenai ketidakhadiran tuan/puan ke kursus tersebut, tuan/puan boleh dikenakan tindakan sepertimana Pekeliling Pendaftar Bil.2/2014.

Kerjasama dan komitmen tuan/puan amatlah diharapkan dan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

Sekian, untuk makluman.

 

 

Dihantar oleh: mohdkhalid@unisza.edu.my
Klik pada gambar untuk papar gambar saiz asal

.