Berita

Hebahan

CERAMAH IHYA RAMADAN SECARA DALAM TALIAN KEPADA STAF UniSZA SIRI 4/2023

Assalammualaikum & Salam Sejahtera...

Sukacita dimaklumkan bahawa Pusat Pengurusan Bakat dan Latihan (CenTTM) akan mengadakan Ceramah Ihya Ramadan Secara Dalam Talian Kepada Staf UniSZA Siri 4/2023. Tujuan program ini diadakan adalah untuk kita menghayati ibadah puasa sebagai salah satu rukun Islam, menerapkan nilai murni dan akhlak baik berteraskan Al-Quran dan tauladan serta menghayati bulan Ramadan Al-Mubarak sebagai bulan yang dipenuhi rahmat dan barakah dan pemangkin kejayaan Ummah.

Maklumat program adalah sepertimana ketetapan berikut:

Tarikh/ Hari:    17 April 2023 (Isnin)

Masa:              10.00 Pagi

Aplikasi:           Secara Dalam Talian (Cisco Webex)

Penceramah:   YBrs. Prof. Madya Dr. Anas bin Mohd Yunus                                                       Pensyarah Universiti, Fakulti Pengajian Kontemporari Islam, UniSZA            

Tajuk Ceramah:  Puasa Puas-Puas

Sehubungan dengan itu, semua staf UniSZA dijemput untuk mengikuti sesi ceramah secara dalam talian tersebut dengan menggunakan Online Cisco Webex Event. Staf dikehendaki untuk memuat turun aplikasi tersebut di https://unisza.webex.com . 

Kerjasama YBrs. Prof. / Prof. Madya / Dr. / tuan / puan dalam menjayakan program ini amatlah diharapkan dan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

 

Pusat Pengurusan Bakat dan Latihan (CenTTM)                                                    Bangunan CenTTM                                                                                              UniSZA Kampus Gong Badak                                                                                Tel: 09-6688694 / 8378

Dihantar oleh: mohdkhalid@unisza.edu.my
Klik pada gambar untuk papar gambar saiz asal

.